Qui som

previous arrow
next arrow
Slider
L’Associació Estel Tàpia és una entitat sense ànim de lucre que treballa des de 1984 al barri del Raval de Barcelona. El projecte Estel Tàpia té com a nucli central buscar l’equilibri constant entre l’eix social i el laboral, treballant amb persones adultes en situació d’exclusió social i laboral. L’objectiu prioritari de l’Associació és la inclusió laboral i social de persones, preferentment de la zona metropolitana de Barcelona que, per la seva situació de marginació i  discapacitat, tenen dificultats o poques possibilitats d’accedir al mercat laboral, desenvolupant els seus projectes laborals a la seu de l’entitat. El projecte aborda la formació com a eix primordial, perquè els usuaris adquireixin  els coneixements tècnics i socials necessaris per aconseguir la inclusió a través de la cultura del treball. L’objectiu primordial es que alguns dels nostres usuaris en situació extrema, desprès de la formació, es puguin incorporar al mon laboral, protegit o ordinari.

Missió

L’Aula Formativa Estel Tàpia és un projecte educatiu per a persones adultes en situació de vulnerabilitat socioeconòmica. Aquest projecte planteja metodològicament la inclusió de les persones a través de la formació en cultura del treball.

Visió

El gran repte del projecte és la inclusió: que tant el subjecte com la societat a la qual pertany siguin corresponsables en el procés d’inclusió. La innovació del mateix està en la seva metodologia, que equilibra en el seu procés d’aprenentatge l’àrea social i l’àrea tècnica.

Valors

Tenim com referència per aconseguir la inclusió social i laboral els següents criteris de socialització: tolerància, ordre, organització, innovació i sostenibilitat, responsabilitat social i empatia.